生産と消費がつながる。「育てた人」と「食べる人」の交流から新たな食の世界が広がります。自分の身体をつくる食材を作っている人を知ることは大切。食べる人がいるから作ることができる。「つながる」は生産の継続。
Hokkaido east of early summer.
Food and exciting journey.
北海道は東が美味い。
感動の風景と限りなく新鮮な食をあなたと・・・
Know the local environment, eat lots of fresh ingredients, and interact with producers.
The east side of Hokkaido is delicious
Everyone can meet the moving landscape.
2019年5月17日~20日(3泊5日)
May 17 – 20, 2019 (3 nights 4 days)
It gathers at Nemuro Nakazato Airport(By noon)根室中標津空港
※You can depart from Haneda Airport and Sapporo Airport to Nemuro Nakazato Airport.
inn 湯宿だいいち
http://www.yoroushi.jp/
【Experience plan】
・Horse trekking
・Walking Lake Mashuu(摩周湖)
・Milking
・harvest
【Food plan】
・Potato
・Uni
・Ikra
・Oyster
・Hockey shellfish
・Lamb
・Sweet Shrimp
・Milk
・Ice cream
・Yogurt
・Hand made bread
・Ramen
・Handmade beef ham
・cheese
【Liquor plan】
・Craft beer
・Sake
・Whisky